Patisserie Speekenbrink

van hartig tot zoet, verse bereiding en de wereldberoemde dyonaisetaart

Adresgegevens

Patisserie Speekenbrink
Leijsenhoek 18
4901 ET
Oosterhout
tel. 0162 – 453 802
www.patisseriespeekenbrink.nl
Patisserie Speekenbrink Facebook
Patisserie Speekenbrink Twitter

Openingstijden

Maandag: 8.30 uur – 12.30 uur
Dinsdag: 8.30 uur – 18.00 uur
Woensdag: 8.30 uur – 18.00 uur
Donderdag: 8.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 uur – 16.30 uur
zondag: gesloten

de winkel in Oosterhout voor vers gebak 

in de beste banketbakkerstraditie

Een van de oudste winkels in Oosterhout

Patisserie Speekenbrink is een bekende patissier in Oosterhout en omstreken. Deze banketbakker is als sinds oktober 1852 gevestigd aan de Leijsenhoek in Oosterhout. Dat is al bijna 170 jaar en ook nog al die jaren in hetzelfde pand. Dat pand is uiteraard in de loop van de jaren steeds gemoderniseerd en met zijn tijd meegegaan. Maar het ademt nog altijd de langjarige traditie van een bijzonder banketbakkersbedrijf. De locatie aan de Leijsenhoek ligt op een steenworp afstand van de Markt. Wie langs de winkel komt, loopt het water letterlijk in de mond. Vitrines gevuld met de heerlijkste en mooiste banketbakkersproducten zijn een lust voor het oog en ook voor de tong. Een team van 10 zeer gedreven vakmensen is dagelijks in de weer met het bereiden van de lekkerste producten. Daarbij gebruiken ze uitsluitend zuivere en natuurlijke grondstoffen zonder onnodige toevoegingen. Deze traditionele manier van werken gaat helemaal terug tot de start van de bakkerij en winkel in 1852. Adriaan Speekenbrink begon toen in het huidige pand met een brood- en banketbakkerij. In de loop van bijna 150 jaar bouwde Patisserie Speekenbrink vervolgens een reputatie op van bijzondere banketbakkersproducten, hoge kwaliteit en een uitstekende service. In 1997 kregen de bakkerij en de winkel in Oosterhout een andere eigenaar. Sinds dat jaar is Mark Rubenkamp de trotse eigenaar van Patisserie Speekenbrink. Maar voor de koers en het kwaliteitsniveau van deze winkel in Oosterhout heeft dat niets veranderd. Ook Mark bouwt verder aan de uitstekende reputatie van deze bakkerij en winkel in Oosterhout. Topkwaliteit zoals je dat van een authentieke banketbakker mag verwachten met een grote variatie aan heerlijke producten. Dat is tot op de dag van vandaag het handelsmerk van Patisserie Speekenbrink aan de Leijsenhoek in Oosterhout.

Lekkernijen waarbij je je vingers aflikt

Kiezen voor Patisserie Speekenbrink is kiezen voor top kwaliteit en verse producten uit een traditionele ambachtelijke eigen patisserie. De vele lekkernijen om je vingers bij af te likken worden allemaal in de eigen banketbakkerij en volgens eigen receptuur gemaakt. Befaamd is de ambachtelijke Dyonaisetaart uit de patisserie. Gek als Oosterhouters zijn op slagroom, is dit voor hen een absolute toptaart. Deze taart waar royaal slagroom in en op zit, werd in de loop der jaren het meest favoriete gebak in Oosterhout en omgeving. Maar ook voor al het andere verse gebak en feestelijke brood tekent Patisserie Speekenbrink voor topkwaliteit. Van gebakjes, koekjes, cake, croissants, chocola, huisgemaakte bonbons, kunstige taartjes, friandises en allerlei seizoensproducten tot taarten en bruidstaarten. En van worstenbroodjes en appelflappen tot chocoladebollen. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en ambachtelijk gemaakt. De patisserie heeft er ook duidelijk voor gekozen om uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen te werken. Dat zorgt naast het vakmanschap van de banketbakkers voor de onovertroffen kwaliteit en de fijne aroma’s van de producten. Met het verse gebak, de taarten en alle andere producten van deze winkel in Oosterhout wordt het gegarandeerd smullen en een feestje in huis. Overtuig jezelf en breng een bezoek aan deze historische winkel aan de Leijsenhoek in Oosterhout.

U kunt bij Patisserie Speekenbrink ook alle lekkernijen online bestellen, deze worden dan bij u thuisbezorgd!

Uw winkel in Oosterhout voor vers gebak en feestelijk brood

Bij Patisserie Speekenbrink worden de klanten op een persoonlijk manier geholpen met hun specifieke wensen en opdrachten. Het kwaliteits- en serviceniveau ligt hoog in zowel de winkel als de bakkerij. Patisserie Speekenbrink is lid van Heerlijk & Heerlijk. Dit is een Gilde van Banketbakkers in Nederland. Van dit Gilde van Banketbakkers kunnen alleen de beste banketbakkers van Nederland lid worden. De leden zijn verspreid over het hele land gevestigd en hebben de lekkerste specialiteiten in huis. Het zijn allemaal zelfstandige banketbakkers die topkwaliteit in banket leveren en daar ook garant voor staan. Zomaar lid worden van dit Gilde van Banketbakkers is niet mogelijk. Met de regelmaat van de klok worden alle banketbakkers die lid zijn van Heerlijk & Heerlijk beoordeeld. Daarbij gaat het niet alleen om de kwaliteit van hun producten. Er wordt ook streng gekeken naar de manier waarop zij hun winkel en bakkerij runnen en georganiseerd hebben. Zo wordt de kwaliteit van de producten en het serviceniveau van alle leden gewaarborgd en weet de klant zeker dat hij kan genieten van heerlijk vers gebak en feestelijk brood. Het lidmaatschap van Patisserie Speekenbrink van Heerlijk & Heerlijk betekent een waarborg voor topkwaliteit!

Bestellen en bezorgen in Oosterhout en omgeving

Patisserie Speekenbrink is niet alleen een patisserie met een bakkerij en een winkel in Oosterhout. Je kunt er ook vers gebak en feestelijk brood bestellen in een webshop. In de webshop van Patisserie Speekenbrink vind je een groot deel van het assortiment uit de winkel in Oosterhout. Bestellen in de webshop gaat heel eenvoudig. En met het stappenplan op hun website wordt het allemaal nog veel makkelijker. Het is daarnaast ook mogelijk om telefonisch of per e-mail te bestellen. De contactgegevens daarvoor vind je onderaan deze pagina. Elke bestelling kun je zelf in de winkel aan de Leijsenhoek gaan afhalen. Maar het is ook mogelijk om deze te laten bezorgen. Het bezorgen van bestellingen doet Patisserie Speekenbrink elke ochtend van 10 uur tot 11 uur in Oosterhout en omgeving. Buiten Oosterhout is het helaas niet mogelijk om bestellingen te bezorgen. De bezorgkosten bedragen slechts 4 euro vanaf een bestelling van 20 euro. Haal je de bestelling zelf af, dan zijn er uiteraard geen bezorgkosten. Het zelf afhalen van bestellingen kan alleen tijdens de openingstijden van de winkel in Oosterhout.