Koreman schoenen:

Dé winkel in Oosterhout voor kwaliteit en comfort

Adresgegevens

Koreman schoenen
Leijsenhoek 7
4901 ER Oosterhout
tel.: 0162 - 45 41 29
www.koremanschoenen.nl 
koremanschoenen@outlook.com
Koreman schoenen Facebook
Korenman schoenen Instagram

Openingstijden

maandag:  gesloten
dinsdag: 9.30 - 17.30 uur
woensdag: 9.30 - 17.30 uur
donderdag: 9.30 - 17.30 uur
vrijdag: 9.30 - 20.00 uur
zaterdag:  9.30 - 17.00 uur

Topkwaliteit in schoenen en service

Op de Leijsenhoek 7, vlakbij de Markt, vind je een van de oudste winkels in Oosterhout. Al ruim 60 jaar is op deze plaats Koreman schoenen gevestigd. Hier garandeert het vakkundige en professionele advies van de medewerkers dat je altijd de perfecte schoen draagt op het juiste moment. Koreman schoenen heeft steeds wisselende collecties die bestaan uit kwalitatief hoogwaardige en tegelijk trendy dames- en herenschoenen. Kwaliteit en service staan in deze schoenenwinkel hoog aangeschreven. Dat is waarmee deze winkel in Oosterhout zich duidelijk onderscheidt in de branche. Voeg daar veel persoonlijke aandacht, een gedegen vakkennis, de gezelligheid en gastvrijheid aan toe, en je weet waarom je juist hier moet zijn voor je schoenen. Stap je eenmaal over de drempel dan merk je direct hoe ook het sfeervolle en creatief vormgegeven interieur bijdraagt aan een heel bijzondere beleving voor de klant. 

De winkel in Oosterhout met verstand van schoenen

De eigenaren van Koreman schoenen, Petra Koreman en haar man Eric Dauwerse, zitten al jaren in het vak. Verstand van schoenen is hier niets te veel gezegd. Van hen en hun medewerkers krijg je een deskundig en eerlijk advies over de schoen die past bij jouw type voet en bij jouw manier van lopen. Daarbij kijken ze zowel naar het comfort als de trends. In de winkel vind je een breed assortiment van de nieuwste modellen met daaronder topmerken als Gabor, Caprice, Xsensible en Waldläufer.

Comfort, kwaliteit en toch modieus

Natuurlijk moeten schoenen mooi zijn. Maar wat vooral van belang is: ze moeten goed zitten. Dan komt het aan op pasvorm, materialen en kwaliteit.Wil je een comfortabele schoen, dan luistert dat allemaal heel nauw. En dat is nou precies wat Koreman schoenen zo’n unieke winkel in Oosterhout maakt. In deze schoenwinkel vind je kwaliteitsmerken die comfortabel zitten. De collectie is tegelijk ook trendy en modieus. De gedegen vakkennis, jarenlange ervaring en het hoge niveau van de service maken vervolgens het verschil. Ervaar het zelf en breng als je gaat winkelen in Oosterhout een bezoek aan Koreman schoenen.

Hoge kwaliteit, comfortabel en toch trendy

Je vind bij Koreman schoenen de nieuwste modellen trendy comfortschoenen in een ruim assortiment van de beste merken. Bijvoorbeeld Xsensible. De schoenen van dit topmerk zijn gebaseerd op de 'Ippon- ba geta'. Dit is een bijzondere sandaal die al eeuwenlang in Japan wordt gedragen Deze traditionele houten sandaal zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor de gewrichten minder worden belast. De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka wist dit oeroude Japanse sandaalconcept te vertalen naar een moderne schoen: de Xsensible stretchwalker. Deze stijlvolle schoen heeft een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dat punt zorgt voor de beste lichaamsbalans. Dat resulteert in een evenwichtige en gezonde houding van je lichaam. De Xsensible stretchwalker is in vele modellen verkrijgbaar die er stuk voor stuk trendy en hip uitzien. Een ander topmerk uit de collectie is Waldläufer. Wie Waldläufer zegt, zegt comfort. De schoenen zitten als gegoten doordat ze 100% zijn afgestemd op de unieke vorm van je voeten. De zachte, soepele leersoorten maken dat deze schoenen erg prettig aansluiten aan je voeten. Op schoenen van Waldläufer wil je blijven lopen. En een schoen van Waldläufer loopt niet alleen heerlijk. De ontwerpen zijn helemaal van deze tijd en staan heel mooi. Vanzelfsprekend zijn alle topmerken bij Koreman schoenen verkrijgbaar in diverse breedtematen. Van breedtemaat E tot en met K. Zoek je kwalitatief hoogwaardige schoenen die lekker lopen en er tegelijk leuk uitzien? Bijvoorbeeld omdat je rug- of knieklachten, diabetes of moeilijke voeten hebt? En wil je geen stijve, pijnlijke of vermoeide voeten meer? Bij Koreman schoenen ben je in de beste handen. 

Geschiedenis Koreman schoenen

Ruim 60 jaar geleden startte de heer Koreman senior met een kleine winkel op de Leijsenhoek. Op diezelfde locatie is de huidige winkel nog altijd gevestigd. De heer Koreman repareerde vooral schoenen. Daarnaast verkocht hij zo af en toe een paar schoenen. In de loop der jaren groeide de verkoop van schoenen en werd de reparatie ervan vooral een extra dienst en service. In 1966 werd de winkel in Oosterhout grondig verbouwd. Weer een flink aantal jaren later, in 1985, ging Petra Koreman als medewerker in de winkel aan de slag. Toen zij in 1990 trouwde met Eric Dauwerse zijn zij samen verder gegaan met de winkel. Vader Koreman trok zich terug uit de zaak en ging van zijn pensioen genieten. Tegenwoordig is de winkel flink gemoderniseerd en staat het bedrijf bekend om de betere merken, kwaliteit, service en zeer goede nazorg. Eric is erg kunstzinnig en heeft de winkel helemaal opgeknapt en een eigen gezicht gegeven. Schoenreparaties in de eigen schoenmakerij doet Eric zelf. Reparaties in de winkel zelf is een bijzondere service vandaag de dag, maar hoort bij Koreman schoenen nog altijd tot de dienstverlening.