Grieks Restaurant Irodion

Na het winkelen in Oosterhout lekker Grieks uit eten

Adresgegevens

Grieks Restaurant Irodion
Leijsenhoek 6a
4901 ETOosterhout
tel.: 0162 – 436 115 (na 12 uur)
info@irodion.nl
www.irodion.nl
Irodion Facebook

Openingstijden

maandag:  gesloten
dinsdag:  17.00 - 0.00 uur
woensdag:  17.00 - 0.00 uur
donderdag:  17.00 - 0.00 uur
vrijdag:  17.00 - 0.00 uur
zaterdag:  17.00 - 0.00 uur
zondag:  17.00 - 0.00 uur

Uit eten in Griekse sferen

Al sinds 2-1-1992 is Grieks restaurant Irodion gevestigd aan de Leijsenhoek. Pal tegen het centrum is dit een ideale locatie om na het winkelen in Oosterhout gezellig Grieks te gaan eten. Zin in heerlijk eten in Griekse sferen? Bijvoorbeeld na het winkelen in Oosterhout? Dan moet je dat zeker eens gaan doen bij tuinrestaurant Irodion in de Leijsenhoek. In dit grootste Griekse restaurant in de Benelux, met ruim 350 zitplaatsen, geniet je in een sfeervolle en gastvrije ambiance van een keur aan Griekse specialiteiten. Je vindt er bekende traditionele schotels, veel Griekse voorgerechten en een royale keus in hoofdgerechten en desserts. Daarnaast kun je hier ook onbeperkt tapas eten. Dat is lekker proeven van allerlei lekkernijen. Een heerlijke plaats voor een etentje met zijn tweetjes of met vrienden. Misschien om heerlijk bij te komen na het winkelen in Oosterhout. Maar ook voor feesten en partijen. Hier ben je aan het juiste adres. Je eet hier sfeervol en knus binnen in het restaurant. Of, als het weer het toelaat, lekker buiten op het terras.

Kinderen zijn bij Irodion van harte welkom!

Voor hen beschikt het restaurant over een royale speelkamer waar het grootste deel van de tijd zelfs een oppas aanwezig is. Van die bijzondere voorziening kun je als ouder gratis gebruik maken. Wel blijf je er zelf verantwoordelijk voor dat je kind niet door het restaurant gaat rondrennen of andere gasten tot last is. Vanzelfsprekend is het restaurant ook goed toegankelijk voor rolstoelen. Geef het van tevoren wel bij je reservering aan als er iemand in een rolstoel bij de gasten is. Dan zorgt het personeel dat er een prettige tafel klaar staat.

Een bijzonder restaurant tussen de winkels in Oosterhout

Zin om na het winkelen in Oosterhout een lekkere Griekse maaltijd mee naar huis te nemen? Ook daarvoor kun je bij Irodion terecht. Vrijwel elk gerecht kan ook voor thuis afgehaald worden. Je kunt het vooraf bestellen. Of gewoon in het restaurant. Bestel je in het restaurant, dan wordt het zo snel mogelijk voor je bereid. En ook voor catering kun je hier terecht. Voor een feestje thuis of een bedrijfsparty waar dan ook in de regio. Grieks restaurant Irodion verzorgt het voor je. Van kleine hapjes of een walking diner tot een compleet buffet. 

Heb je zelf ideeën? Bespreek ze met Irodion. Elke vorm van maatwerk is mogelijk. De medewerkers van het restaurant denken graag met je mee.

Dé locatie in Oosterhout voor feesten en partijen

Heb je een feest te vieren en zoek je een bijzondere locatie? Een plek waar je ook kunt eten met je gasten? De restaurantruimte van Irodion kan worden opgesplitst in vier aparte delen. Daar kun je gezellig en privé, feestvieren met je gasten in een Griekse ambiance. Een van die delen is de binnentuin met zitjes, een bar en een dansvloer. Hier is ruimte voor 80 zitplaatsen. Een ander deel is de Togenkamer waar 100 zitplaatsen beschikbaar zijn. Omdat het mogelijk is de ruimtes te koppelen, kun je hier ook met een heel groot gezelschap prima terecht. Meestal worden de tafels zo opgesteld dat per tafel acht zitplaatsen beschikbaar zijn. Maar heb je een tafel nodig voor een grote groep gasten, dan is het zelfs mogelijk om één royale tafel tot vijftig personen op te bouwen. En wil je entertainment bij je feest? Bijvoorbeeld bij je trouwfeest. Ook dat hoort tot de mogelijkheden. Bij Irodion denken ze graag met je mee. Jouw feest bij Irodion betekent echte Griekse gezelligheid met heerlijk eten en, indien je dat wenst, genieten van volop entertainment.

Zakelijk lunchen en dineren

Wil je zakelijk komen lunchen of dineren? Voor groepen vanaf 25 personen is het mogelijk om van een Griekse lunch te komen genieten. Neem, als je wilt komen lunchen, wel vooraf contact op met het restaurant. En ook een zakendiner met een grotere groep, kun je het best vooraf reserveren. Het restaurant kan dan rekening houden met alle specifieke wensen die je hebt. Wil je bijvoorbeeld nog zaken met elkaar bespreken tijdens het diner en daarom afgezonderd van andere gasten tafelen, dan wordt dat keurig geregeld. Van maandag tot en met donderdag is dat altijd mogelijk. 

Restaurant Irodion voor een unieke eetervaring

De traditionele Griekse keuken, gezellige bediening, sfeervolle inrichting en Griekse gastvrijheid bezorgen je hier een onvergetelijke eetervaring. Maar dat is niet het enige. Je vindt bij Irodion ook een winkeltje met Griekse delicatessen, olijfolie en wijnsoorten, Griekse beelden voor huis en tuin, allerlei cadeau-artikelen en Griekse souvenirs. De winkel heet Klasikodeco. Het is een bijzondere plek tussen alle winkels in Oosterhout. Bekend in de wijde omtrek zijn ook de Griekse avonden met live muziek en dansers. Zonder extra entree zijn deze avonden voor iedereen toegankelijk.