Coiffeur Chez Philip

Valt op tussen de winkels in Oosterhout

Adresgegevens

Coiffeur Chez Philip
Leijsenhoek 29
4901 ER Oosterhout
tel.: 0162 - 45 70 82
www.chezphilip.nl
Coiffeur Chez Philip Facebook

Openingstijden

maandag:  gesloten
dinsdag:  8.30 - 17.30 uur
woensdag:  8.30 - 17.30 uur
donderdag:  8.30 - 17.30 uur
vrijdag:  8.30 - 17.30 uur
zaterdag:  8.00 - 16.00 uur
zondag: gesloten

Laat je haar eens verwennen voor mooie lage prijzen!

Coiffeur Chez Philip is een jong en dynamisch bedrijf. Het is een kapsalon voor dames en heren, van hip tot klassiek en voor jong en oud. Kinderen zijn hier dan ook zeker van harte welkom. Naast het knippen doen ze allerlei andere behandelingen van het haar. Het doel is steeds dat de klanten niet alleen met een mooi en verzorgd kapsel de deur uitgaan, maar te allen tijde ook met gezond haar rondlopen. In de kapsalon werkt uitsluitend gediplomeerd personeel. Elk personeelslid verstaat het kappersvak tot in de vingertopjes en is perfect op de hoogte van de laatste mode en coupe- en kleurtechnieken. Hier weten ze als geen ander hoe ze met het juiste kapsel en de juiste kleur jouw persoonlijkheid tot recht kunnen laten komen. Coiffeur Chez Philip is gespecialiseerd in diverse kleurtechnieken. Het personeel geeft je daar in een ontspannen sfeer optimaal een persoonlijk en professioneel advies in. Een afspraak maken is niet nodig. Moet je onverhoopt toch even wachten, dan schenken ze een heerlijk kopje thee of koffie. En wat verder erg belangrijk is: de openingstijden zijn ruim, de salon is makkelijk te bereiken en de prijzen zijn laag. Bij Coiffeur Chez Philip willen ze dat de klanten tevreden de deur uit gaan. De filosofie: streven naar top kwaliteit voor alle klanten tegen een zeer scherpe prijs.

Kwaliteitsproducten

Je kunt in de kapsalon ook terecht voor advies op gebied van verzorgings- en stylingproducten zodat je kapsel ook na het bezoek aan de salon mooi, verzorgd en gezond blijft. De salon verkoopt verschillende verzorgings- en stylingsproducten van het merk L'oreal Professionnel. Dat zijn producten van zeer hoge professionele kapperskwaliteit. Die tref je niet aan in andere winkels in Oosterhout. Voor de mannen zijn er twee complete lijnen. De mannenlijn van L'Oréal Professionnel met daarnaast de welbekende Gatsby lijn. Het zijn verzorgingsproducten waar klanten ontzettend tevreden over zijn. Om goed op de hoogte te blijven van alle productontwikkelingen volgt het personeel regelmatig trainingen die worden verzorgd door L'oreal Professionnel. Door de frequente deelname aan deze trainingen zijn zij ook altijd op de hoogte van de laatste nieuwe kleuren en kapsels.

Feather Extensions:

Bij Coiffeur Chez Philip kun je bijzondere Feathers Hair Extensions laten aanbrengen in je haar. Met de Feather Extensions creëer je een hippe look. Je steelt er de show mee op elk feestje, festival of evenement. Maar dit haaraccessoire geeft je ook op een doodgewone dag een buitengewone uitstraling. De leuke veertjes voor in je haar kom je steeds vaker tegen. Ze staan fleurig in je haar en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Feather Extensions zijn gemaakt van echte veertjes (geen synthetische of wollen materialen). Feather Extensions zijn heel makkelijk in het haar aan te brengen dmv een heel klein siliconen ringetje. Dat zorgt ervoor dat de Feather Extensions perfect blijven zitten. Het is niet slecht voor het haar of hoofdhuid. Bovendien zetten wij voor een mooie prijs binnen een handomdraai een mooi Feather in je haar.

Hairtalk Tape extensions:

Binnenkort gaat Coiffeur Chez Philip Kapsalons werken met Tape Extensions van het welbekende merk: Hairtalk, hairtalk® is het toonaangevende systeem voor haarverlenging en/of –verdikking dat de flexibiliteit biedt het resultaat geheel aan te passen naar de wensen van de individuele vrouw. Combineer met Originals, Petites en Mini’s om telkens weer de perfecte uitstraling te realiseren. Een gecertificeerde hairtalk specialist kan in 45 tot 60 minuten een volledige haarverlenging in zetten. De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de hairtalk Extensions naadloos en onzichtbaar samenvoegen met het eigen haar en zeer comfortabel dragen. Na 8 tot 10 weken kunnen de extensions haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd met hairtalk Solvent en direct worden herplaatst bij de wortel. Dit maakt de hairtalk Extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik. De kleine verpakkingseenheid biedt artistieke vrijheid en flexibiliteit bij het creëren van stijl en kleur. Met het hairtalk systeem zijn meer dan 500 kleurcombinaties mogelijk op basis van 30 levendige, sprankelende natuurlijke kleuren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze kapsalon

Coiffeur Chez Philip Geschiedenis

Op 1 oktober 2010 startte Coiffeur Chez Philip in Oosterhout. Met deze eerste kapsalon ging het al meteen erg goed. Zo goed zelfs dat in april 2012 een nieuwe vestiging werd geopend in Rijen aan de Stationsstraat. Twee kapsalons onder dezelfde naam gaven een flinke boost aan de naamsbekendheid. Ze liepen ook allebei als een trein. Het duurde dan ook niet lang of de prikkel om een derde salon te openen werd zo groot dat het ervan moest komen. Eind Oktober 2015 was het zover. In Made kwam het pand van een voormalige kapsalon beschikbaar. Dat werd overgenomen en in januari 2016 opende de derde kapsalon onder de naam Coiffeur Chez Philip zijn deuren aan de Marktstraat in Made. Inmiddels loopt alles op rolletjes en heeft het kappersbedrijf een flink klantenbestand kunnen opbouwen. Veel klanten weten de weg naar Coiffeur Chez Philip te vinden. Een aantal van hen bezoekt trouw dezelfde vestiging. Maar er zijn ook klanten die dat afwisselen. Die komen bijvoorbeeld uit Made. Als ze dan gaan shoppen in Oosterhout combineren ze dat met een bezoek aan de kapsalon daar.

Goed om te weten

Coiffeur Chez Philip heeft regelmatig een actie met likes op Facebook. Bij zo’n actie kun je stylings- of verzorgingsproducten winnen. En af en toe krijg je zelfs een complete metamorfose cadeau. Vaak als ze weer een bepaald aantal likes hebben weten te halen voor hun Facebook pagina. Mis de Facebook pagina dus niet! Leuk om te weten is ook dat Coiffeur Chez Philip in Oosterhout de Golden Award heeft gewonnen met het eindcijfer 9. Bij die prijsuitreiking konden klanten met een waarderingscijfer hun stem uitbrengen op Coifeur Chez Philip. Die Golden Award is iets waarmee ze terecht vol trots prijken tussen alle andere zaken en winkels in Oosterhout.