Bloemenhuis Kamp

De bijzondere bloemist in Oosterhout

Adresgegevens

Bloemenhuis Kamp
Leijsenhoek 10
4901 ETOosterhout
tel. 0162 – 453 704
www.bloemenhuiskamp.nl
info@bloemenhuiskamp.nl
Bloemenhuis Kamp Facebook

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag:  9.00 – 18.00 uur
woensdag:  9.00 – 18.00 uur
donderdag:  9.00 – 18.00 uur
vrijdag:  9.00 – 20.00 uur
zaterdag:  9.00 – 17.00 uur
zondag: gesloten

Snijbloemen, bloemstukken en uitvaartbloemen

kom ze bekijken in de winkel of bestel ze online

Een begrip in Oosterhout

Al ruim 50 jaar hoort Bloemenhuis Kamp tot de bekende winkels in Oosterhout. Eigenaar Rob van Gool zegt het hier letterlijk met bloemen. Hier krijgt je nog persoonlijk advies bij elk boeket of bloemstuk. Je kunt hier terecht voor alle gelegenheden waarbij het geven van bloemen past. Van feestelijke momenten zoals een verjaardagsfeest of geboorte tot een gepast bloemstuk voor het overlijden van een dierbare. Daarvoor heeft Bloemenhuis Kamp zelfs de beschikking over een aparte uitvaarthoek. Naast bloemen vindt je in deze fraaie bloemwinkel ook een ruime collectie kamerplanten, zijden bloemen, vazen, potten en tal van accessoires. Het is een omvangrijke en unieke collectie die je nergens anders in de omgeving van Oosterhout vindt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om door Bloemenhuis Kamp bloemen en bloemstukken te laten bezorgen. Daarvoor is de winkel aangesloten bij Fleurop. Dat biedt de mogelijkheid om overal in Nederland en zelfs tot over de grens bloemen te laten bezorgen. Ben je aan het shoppen in Oosterhout, bezoek dan zeker Bloemenhuis Kamp. Hier ervaar je zelf dat winkelen in Oosterhout, naast het royale winkelaanbod, ook volop aandacht en gezelligheid betekent.

Expertise gekoppeld aan Oosterhoutse gezelligheid

In deze bijzondere winkel in Oosterhout vindt je een unieke collectie boeketten, accessoires en zijdebloemen. In de omgeving van Oosterhout is Bloemenhuis Kamp de enige bloemist die zo’n uitgebreide collectie voert. Om daarmee helemaal bij de tijd te blijven combineert eigenaar Rob van Gool de ouderwetse warmte en gezelligheid met een moderne aanpak. Alle ontwikkelingen in het bloemenvak volgt hij op de voet. Je vindt hier dan ook een unieke collectie waarin de laatste trends niet ontbreken. Vanzelfsprekend is er in de winkel veel aandacht voor kwaliteit en goede service. Dat begint met scherp luisteren om vervolgens de klant eerlijk en vakkundig te adviseren en daarna ook echt te doen wat je belooft. Rob van Gool doet dat allemaal niet alleen. Ook zijn ouders staan bijna elke dag in de winkel om de klanten vakkundig te helpen. Dat zorgt dan ook voor een bijzonder familiegevoel. In de winkel hangt overal de sfeer van een ouderwets familiebedrijf. Bij veel klanten laat een bezoek aan deze winkel in Oosterhout dan ook een warm en knus gevoel achter. Ben je aan het shoppen in Oosterhout? Bezoek dan zeker ook Bloemenhuis Kamp om het zelf mee te maken.

Een eigen uitvaarthoek

Naast de boeketten en bloemstukken, waarvoor enkele keren per week een verse lading bloemen binnenkomt, beschikt Bloemenhuis Kamp over een aparte uitvaarthoek. Dat is heel bijzonder voor een bloemenwinkel. Dankzij de afgezonderde hoek kun je hier ongestoord advies krijgen voor het afscheid van je dierbare. Natuurlijk kun je hier alle soorten bloemstukken en zijden bloemen voor een mooi afscheid bestellen. Maar wat de uitvaarthoek heel bijzonder maakt is dat het assortiment en de dienstverlening veel verder gaan dan je van een bloemenwinkel zou verwachten. Je vindt hier ook een grote collectie as-sieraden, urnen, lantaarns, kaarsen en heiligenbeelden. En daarnaast ook Italiaanse en Amerikaanse uitvaartkisten. In de loop der jaren is eigenaar Rob van Gool een ware expert geworden in de uitvaartverzorging. Daarbij richt hij zich ook op een bijzondere doelgroep. De woonwagenbewoners of reizigers. Voor hen maakt hij hele bijzondere en vaak omvangrijke bloemstukken. In Nederland hoort hij daarmee tot een selecte groep van bloemisten. Zeer select, want er zijn slechts drie bloemisten in heel Nederland die gespecialiseerd zijn in uitvaartverzorging voor reizigers. Uiteraard is Bloemenhuis Kamp hier erg trots op.

De winkel in Oosterhout met een bijzondere geschiedenis

Bloemen zijn al vanaf zijn kinderjaren de passie van Rob van Gool. Gek is het niet dat hij al jong aan de slag ging in de bloemenbranche. Via een stage en een baan bij Bloemenhuis Kamp werd hij al op negentienjarige leeftijd zelfstandig ondernemer. Toen nam hij het bloemenhuis over van de toenmalige eigenaar. Het eerste decennium zat hij met de winkel nog aan de Rulstraat in Oosterhout. Sinds november 2013 vind je zijn fraaie winkel aan de Leijsenhoek in Oosterhout. Hier helpt hij je graag met zijn vakkennis en jarenlange ervaring. Heb je vragen op het gebied van bloemen? Die kun je altijd vrijblijvend in de winkel stellen. Maar natuurlijk kun je Rob of een van zijn medewerkers ook altijd bellen of e-mailen.