@Benthe hair & colours

De kapsalon van Oosterhout

Adresgegevens

@Benthe hair & colours
Leijsenhoek 2
4901 ET Oosterhout
tel.: 0162 - 45 49 37
www.atbenthe.nl
info@atbenthe.nl
@Benthe Facebook
@Benthe Instagram

Openingstijden

maandag:  gesloten
dinsdag:  9.00 - 18.00 uur
woensdag:  9.00 - 21.00 uur
donderdag:  9.00 - 21.00 uur
vrijdag:  9.00 - 18.00 uur
zaterdag:  8.00 - 15.00 uur
zondag: gesloten

Get your hair done @Benthe

en daarna lekker winkelen in Oosterhout!

First step: get your hair done

Je hoort het vaak: als je haar maar goed zit! Goed geknipt en gekleurd is bij @Benthe Hair & Colours vanzelfsprekend. Een enthousiast en professioneel team staat elke dag voor je klaar. Hier wordt echt geluisterd naar je wensen en je krijgt er een passend advies. Stap voordat je gaat shoppen in Oosterhout eens bij @Benthe over de drempel. Een moderne kapsalon, waar iedereen een perfecte nieuwe kleur en coupe kan krijgen. Je proeft zodra je binnenstapt de openheid en gezelligheid van de salon.

Iedereen kan in de salon terecht

Zowel mannen als vrouwen. En van jong tot oud. De salon heeft als slagzin: Get your hair done @Benthe. En dat maken ze meer dan waar met een enorme dosis creativiteit en professionaliteit. Hier ben je verzekerd van de perfecte kleur en coupe voor je haar. Geen dertien in een dozijn kapsel. Elke coupe en kleur wordt zorgvuldig gekozen zodat deze helemaal past bij jouw persoonlijkheid. De verfijning zit daarbij in de details. Want daar hebben ze bij @Benthe een heel goed oog voor. 

Het team van @Benthe geeft je volop de aandacht en een warm welkom. Hier zit je al meteen met een ontspannen gevoel in de kappersstoel. Dat is de sfeer die zo kenmerkend is voor Leijsenhoek.

Healthy shots, icewater en een ouderwetse barbier 

Maar het is niet alleen de uiterlijke verzorging die ze hier goed in het vizier houden. Ze hebben hier ook op andere manieren aandacht voor de klant. Laat je hier je haar doen, dan word je ook in de watten gelegd met heerlijke healthy shots. Boordevol energie en ook nog eens super gezond. Het icewater waarmee ze eventueel je haren spoelen na het wassen voelt en ruikt geweldig. Bijzonder is ook de aparte herenhoek die je in deze kapsalon vindt. Ben je weleens langs geweest bij een echte barbier? Hier heb je de kans! Neem plaats in een echte barberchair en laat je ouderwets knippen en scheren door een van de barbiers. Een authentieke en bijzondere ervaring die elke man een keer meegemaakt moet hebben.

Wat maakt @Benthe zo uniek?

Bij @Benthe zijn ze op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van haarmode en haarproducten. Kom je hier voor knippen, kleuren, föhnen of extensions dan kun je erop rekenen dat het team alles weet over de nieuwste trends. Maar je vindt veel meer in deze kapsalon. Ze werken hier met de exclusieve en kwalitatief hoogwaardige producten van Kevin Murphy. Die zijn vrij van sulfaten en parabenen. En op basis van natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten. Het zijn producten die goed zijn voor je haar en die bovendien langdurig presteren. Ze maken je haar niet alleen mooi, maar geven ook lang stevigheid. Die kwaliteit vinden ze belangrijk bij @Benthe.

Probeer ook de sapbar bij @Benthe!

Uniek bij @Benthe is ook de sapbar, waar elke dag weer verse sap voor je klaarstaat. Deze serveren ze bij een kop koffie of thee. Maar dat niet alleen. De producten uit de sapbar zijn ook te koop als take-away. Dus na een bezoek aan de kapsalon loop je zo met een vers sapje in je hand naar buiten om verder te winkelen in Oosterhout.

Historie van de kapsalon

@Benthe Hair & Colours is sinds 1 februari 2006 gevestigd op de Leijsenhoek in Oosterhout. Het oude, karakteristieke herenhuis waarin de salon is gevestigd, heeft een interieur met een moderne, industriële uitstraling. Toch is hier de sfeer van vroeger nog overal te zien en te voelen. Veel oude details zijn zoveel mogelijk in stand gehouden. De combinatie van oude historische details en moderne invloeden zorgt voor een warme en eigentijdse sfeer in de kapsalon. Wandel je via de Leijsenhoek naar de Markt dan valt de salon door die bijzondere uitstraling meteen op tussen alle andere zaken en winkels in Oosterhout.

Het vriendelijke team

In de salon zelf staat een deskundig en gepassioneerd team van stylisten, kleurspecialisten en salonassistenten klaar om iedereen van een nieuwe look voorzien. Bij elkaar opgeteld heeft dit team vele jaren ervaring. Eigenaresse Benthe van Bekhoven is geboren en getogen in de kapperswereld. Elke dag opnieuw staat zij met haar medewerkers vol enthousiasme en creativiteit klaar om de klanten een passend en persoonlijk advies te geven en van een nieuwe kleur en coupe te voorzien. En natuurlijk ontbreekt daarbij een gezellig praatje niet.